Sommarfest – boule, god mat, musik – kan det bli bättre?

Nu upprepar vi förra årets succé – kom och ha en trevlig kväll tillsammans med dina grannar.

När? Lördagen 30 maj från 16:00Knytkalaset är uppdukat
Var?
 I Klämman, Sylvestergatan 25
Hur? Boule, knytis och musik hela kvällen lång
Inbjudna? Alla stora och små i Anneboda               villaförening

Vi inleder kl 16 med traditionsenligt boulemästerskap, och hjälps åt att sätta upp tält och duka tillsammans. Lekar ordnas för barnen. Middag planeras till ca kl 17.30.

Knytis
Eftersom det är knytis vill vi att varje hushåll tar med en maträtt som ska räcka till ungefär dubbelt så många som de själva är, samt måltidsdryck för de vuxna. Saft/vatten finns till barnen.

Maten ställs upp på ett gemensamt bord så det kommer att finnas mycket spännande att välja bland (skriv gärna lapp på maträtten). Fördrink, efterrätt och kaffe/te bjuder vi på. Vi ser också till att det finns tallrikar, glas, bestick etc så det behöver du alltså inte tänka på.

Anmälan
För att anmäla dig: Gå längst ner på sidan. I kommentarsfältet skriver du adressantal vuxna, antal barn (under 14 år) och vilken mat du/ni tar med. Anmäl dig senast tisdag 26 maj.

Vi kommer duka i föreningens stora partytält, så festen blir av oavsett väderlek, men ta gärna med en varm tröja/jacka till kvällen

Kan du tänka dig att hjälpa till?Glada grannar
Styrelsen behöver hjälp med t ex inköp, baka, ställa i ordning och städa på söndagen mm. Skicka ett mail till susanne SNABELA akterin PUNKT se om du kan tänka dig att hjälpa till med något. Maila också om du kan ta med bord eller stolar och antal.

Varmt välkomna önskar styrelsen!

 

 

Ett svar på ”Sommarfest – boule, god mat, musik – kan det bli bättre?

  1. Pingback: Nu är det dags att anmäla sig till sommarfesten | Anneboda Villaförening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *