Datum för 2022 års aktiviteter

ANNEBODA VILLAFÖRENING

2022

Hej allihop nu är det dags för ett nytt verksamhetsår. Som det ser ut nu så kan det bli ett ganska ”normalt” år. Inga datum är bestämda. Planen är ett årsmöte, Klämmanfix på våren och hösten. Sen är det den efterlängtade 60 år jubileums sommarfesten som skulle varit för 2 år sen.  Vi kommer att genomföra en uppdatering av vattensituationen i dom olika längorna och uppdatera boende listan. Det innebär att vi kommer att ringa på hos er någon gång framöver. Vi har 2st vakanta poster, kassör och valberedningen. Skulle vara trevligt om någon kände sig manad att hjälpa till. Ingen av posterna är betungande. Det går bra att anmäla sitt intresse till Jerry Tolftin A42 eller Mart Pöld S42 eller på vår hemsida anneboda.se. Vi skulle uppskatta att ni betalar in medlemsavgiften på 150 kr. till Skandiabanken Clearingnr: 9159 Kontonr: 6990521 eller Swish till Mart Pöld 070 591 96 32.

Mvh Styrelsen

Årsmöte 19/4

Klämmanfix – 22 maj samlas vi och gör vårfint i klämman

60års fest i Klämman – 20 augusti 2022 14:30

Klämmanfix – Mer information om höstfix kommer senare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *